Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyük Hatipoğlu ile beraberindeki heyet, Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanlığı'na yeniden seçilen Av. Ahmet Elçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Şanlıurfa'da geçtiğimiz gün Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanlığı'na yeniden seçilen Av. Ahmet Elçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyük Hatipoğlu, Yardımcısı Bayram Türkdili ve Yazı İşleri Müdürü Şahin Osmanoğlu ile birlikte makamında ziyaret etti. Kızılay Şube Başkanı Av. Ahmet Elçi, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Talat Akay, Şaban Kılıç, Celal Sade, Ahmet Hamdi İnan, Fehmi Çakır ve Neşet Uçkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'nu ve beraberindeki heyeti birlikte karşıladılar. Başkan Elçi; Uğur Büyükhatipoğlu'nun mesai arkadaşları ile beraber kendilerini ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını, yönetim kurulu üyeleri ile beraber kendilerini ağırlamaktan onur duyduklarını belirtti.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu; Daha önce bir çok başarılı işlere imza atan ve Kızılay Şube Başkanlığına yeniden seçilen Av. Ahmet Elçi'yi tebrik etmek ve hayırlı olsun demek için arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik, dedi. Ziyaretin ardından kan merkezini gezen Genel sekreter Hatipoğlu oradaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
(MUD-AŞ-Y)

19.02.2013 17:13:03 TSI

Editör: Wan Haber