Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve beraberindeki teknik heyet, İSTON firmasına ziyarette bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan İSTON A.Ş., Şanlıurfa İl Özel İdaresi'ne hibe ettiği kilit parke taş makinesinin kurulumunu tamamladıktan sonra Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu'nu ve işletmede çalışacak olan teknik heyeti çalışmalarla ilgili bilgilendirmek maksadıyla davet ederek, yerinde tatbiki bilgilendirme çalışmalarını sundu.
İSTON Genel Müdür Yardımcısı Veysel Karani Pakdemir, Asya Yakası Tesisler Müdürü Hakan Aybar, Parke Taşı Bordür Üretim Şefi Sevtap Haberveren ve Kalite Kontrol Ekspertörü Elyasa Gören, 230 dönüm alana kurulu Tuzla tesislerindeki çalışmalarını, Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, Yapı Kontrol Müdürü Faruk Hartavi ve teknik heyete sahada anlatarak bilgi verdi.
İSTON Genel Müdür Yardımcısı Pakdemir, 230 dönüm alan üzerine kurulu Tuzla tesislerinde 8 saatte 3 bin 250 metrekare parke taşı üretim kapasitesine sahip olduklarını, bordürde saatte 40 baskı ürettiklerini, beton ve betonarme boru ve kent mobilyaları üzerine çalışmalar yaptıklarını, sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin ihtiyacına cevap vermeye çalıştıklarını belirtti.
Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, İSTON Genel Müdür Yardımcısı'na ve kendilerine eşlik eden beraberindeki ekibine teşekkür ederek, bu ziyaretin kendileri ve Şanlıurfa'da kurdukları parke taş üretim tesisinin daha bilinçli şekilde yürütülmesinde, teknik ekibin bilgilendirilmesinden dolayı çok faydalı olduğunu, bundan sonraki üretimde daha verimli olacaklarını söyledi.
(RÇ-SO-Y)

13.02.2013 12:15:10 TSI

Editör: Wan Haber