Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, bedensel engelliler basketbol takımının antrenmanını ziyaret ederek sporculara malzeme dağıttı.
Tören havasında geçen malzeme dağıtımında Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, bedensel engelliler basketbol takımına desteklerinin süreceğini ifade etti. Büyükhatipoğlu, "Sayın Valimizin talimatları ile bedensel engellilere eşofman, ayakkabı, çanta ve bisikletlerinin araç ve gereçlerini temin ettik. Destek vermeye devam edeceğiz. Elimizden geldiği kadar bu takımın bir üst lige çıkması ile ilgili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu hafta Bursa Orhangazi takımı ile oynanacak maçta tüm oyuncalara başarılar diliyorum, inşallah galip gelirler" dedi.
Engelliler basketbol takımı başkanı Serdar Yılmaz ise, "Bu gece çok mutluyuz. Yıllarca özlemini duyduğumuz bir ortamı bizlere yaşatan başta Sayın Valimiz Celalettin Güvenç olmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'na teşekkür ediyoruz. Yıllarca diğer takımları kıskanırdık, ya arkalarında bir kurum, ya bir belediye ya da büyük bir firma olurdu. Daha önceleri de Sayın Valimiz ve Genel Sekreterimiz bizlerden desteklerini esirgemediler ama bu sene bizim için özel bir yıl. İl Özel İdaresi adı altında mücadelemizi sürdüreceğiz. Böyle saygın bir kurum olan markayı taşıdığımız için biz de onlardan güç alıyoruz. Bu gecede Bursa maçı öncesi sporcularımız için büyük bir moral oldu" diye konuştu.
(MUD-SO-Y)

05.01.2013 17:12:59 TSI

Editör: Wan Haber