Şişli'de yalnız yaşayan yaşlı bir kadının evine "elektrikçi" kılığında girmek isteyen hırsızlar, dehşet saçtı. Elektrikçi çağırmadığını söyleyen yaşlı kadının boğazını falçata ile keserek eve girmeye çalışan hırsızlar, apartman sakinlerinin fark etmesi üzerine kaçtı. Kanlar içerisinde yerde kalan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, Feriköy Lala Şahin Sokak'ta Aksoyer Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmandaki evinde yalnız yaşayan Vehbiye Çeliker'in (80) kapısını çalan hırsızlar, "elektrikçi" olduklarını söyledi. Kapıyı açarak elektrikçi çağırmadığını söyleyen yaşlı kadın, bu sırada hırsızların saldırısına uğradı. Eve girmeye çalışan hırsılar, kendilerine engel olmaya çalışan yaşlı kadının boğazını falçata ile kesti. Bu sırada gürültü duyan apartman sakinleri, yaşlı kadının yardımına koştu. Hırsızlar olay yerinden kaçarken, vatandaşlar polise ve ambulansa haber verdi. Dairesinin kapısında kanlar içerisinde yatan yaşlı kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çeliker'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Görgü şahitleri "Elektrikçi kılığında gelmişler. Kadının boğazını falçata ile kesmişler. Polis araştırıyor. Kimin girdiğini görmedik" dedi. Bazı vatandaşlar ise ambulansın geç geldiğini söyleyerek tepki gösterdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, her yerde yaşlı kadına saldıran hırsızları arıyor.
(AU-ÖFA-Y)

17.12.2012 12:57:26 TSI

Editör: Wan Haber