Bebek'te İsviçre Konsolosu'nun eşi Andre Köppel'in aracıyla çarptığı Filiz İnal, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Eşini Sevgililer Günü'nde yalnız bırakmayan Doğan Durmuş İnal, "Ona hediyeler aldım. Umarım bir mucize olur da güzel bir haber alırız" dedi.
İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel, kullandığı araçla Bebek'te Filiz İnal ve Durmuş İnal'ın üzerinde bulunduğu motosiklete çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan Filiz İnal, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Genç kadının eşi Doğan Durmuş İnal, eşini Sevgililer Günü'nde de yalnız bırakmadı. Elinde hediyesiyle hastaneye gelen Durmuş İnal, eşinin sağlığı ile ilgili gelebilecek iyi haberleri bekledi.
Eşinin durumunun kritik olduğunu söyleyen Durmuş İnal, "1 ay bekleme süresi içerisine girdik. Umarım bir mucize olur da güzel bir haber alırız diye bekliyorum" dedi. Buruk bir Sevgililer Günü geçirdiğini belirten İnal, "Maalesef biraz hüzünlü bir Sevgililer Günü benim için. Bir hediye aldım. Çiçek falan kabul edilmediği için el yapımı hoş bir çiçek aldım ve küçük bir hediye hazırlattım. Bunları başucuna koyacağım. İnşallah sağlığına kavuşur, hediyesini görür ve mutlu olur" diye konuştu.
İnal, kaza olmasaydı eşi ile Sevgililer Günü'nde balık yemeye gideceklerini kaydetti.
(ÖFA-CC-Y)

14.02.2013 13:17:01 TSI

Editör: Wan Haber