İstanbul'da okulların tatil edilmesini fırsat bilenn çocuklar, Deniz Hacıbayramoğlu tarafından yapılan kayak gösterisi ile unutulmaz bir gün yaşadı.
İstanbul'da okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, gün boyu karın keyfini çıkarttı. Çocuklar, 38 yaşındaki Deniz Hacıbayramoğlu'nun Güngören'deki Has Bahçe'de yaptığı kayak gösterisine yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Hacıbayramoğlu, onlara yaptığı kayak gösterileriyle unutulmaz bir gün yaşattı.
İki yıldır kaydığını belirten Hacıbayramoğlu, "Bu spor çok zevkli ama her zaman kayak pisti bulmak çok zor. Yakın diye Kartepe'ye gidiyorum, Uludağ'a gidiyorum ama imkanlar bazen el vermiyor. Bu yüzden de ara sıra kar yağınca Güngören Has Bahçe Parkı'na geliyorum. Burası kayak yapabilmek için çok güzel" dedi. 5 yaşındaki çocukların bile kayabileceğini belirten Hacıbayramoğlu, "Çok basit bir spor aslında, bütün çocukların bu sporu yapması gerekiyor" diye konuştu.
Karın keyfini çıkaran çocuklar ise, kayak yapmak istediklerini belirterek, "Kar keyfi müthiş bir şey. Biz de kayak yapmak ve öğrenmek istiyoruz" dedi.
(AR-ET-OK-Y)

08.01.2013 15:24:29 TSI

Editör: Wan Haber