Bu sabah Şanlıurfa'da yerel bir gazeteye Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin baş karakteri "Polat Alemdar" için taziye ilanı veren iş adamı, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuştu.
İşadamı Abdullah Fidan İHA'ya yaptığı açıklamada, "Dizinin son bölümünde öldüğünü görünce çok üzüldüm. Zaten daha öncesinde başka bir isimle ilan vermek istiyordum. Filmde öldükten sonra aklımdan geçti. Ölünce gerçekten taziye mesajı yayınlama kararı aldım. Zaten ilanı kendi adımla vermemiştim. Taziye mesajının yayınlanmasının ardından olumlu tepkiler alınca ismimi açıklamaya karar verdim" dedi.
"Diziyi yayına başladığı ilk yıldan bu yana izliyorum. Hiçbir bölümünü kaçırmamaya çalıştım. Polat hayranıyız. Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz'ı da kişiliğinden dolayı beğeniyoruz" diyen iş adamı Fidan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Dizinin son bölümünde ölüp ölmediği daha kesinleşmeyen Polat Alemdar gerçekten dizide ölürse, ulusal gazeteye de ilan vermeyi düşünüyorum. Çünkü Polat Alemdar, fikirleriyle Türkiye gündemini gerçekten ekranlara taşıyor. Ondan dolayı çok seviyoruz kendisini. Kendisi karakter olarak Türk milletini gerçekten yansıtan bir insan. Diziye renk katması anlamında, oyunculuk performansıyla üst düzey bir oyuncu. Eğer o ölürse diziyi seyretmem."
Dizinin ilk yıllarında Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği 'Çakır' karakteri öldüğü zaman, aynı şekilde verilen taziye mesajlarından esinlendiğini belirten Fidan, "Çakır öldüğü dönemde dizide kopmalar olur, dizi izlenmez sanıyordum ama Polat karakteri o açığı kapattı" diye konuştu.
Öte yandan, Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın evlenmesi konusuna da değinen iş adamı Abdullah Fidan, Şaşmaz'a bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.
(SO-ÖK-Y)

24.12.2012 18:05:42 TSI

Editör: Wan Haber