İzmir'deki yılbaşı kutlamaları esnasında nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla yaralanan ve hastanedeki yaşam savaşını kaybeden 11 yaşındaki Arif'in katil zanlısını bulmak için polisin çalışmaları sürüyor. Bornova ilçesindeki olay yerinde teknik malzemelerin de kullanıldığı araştırmalarda, kurşunun geldiği yön konusunda önemli tespitler yapıldığı bildirildi.
Arif'in yaşam savaşını kaybetmesinin ardından bölgede yoğun çalışmalar yapan polis ekipleri, çocuğun vurulduğu çatıdan özel dürbünlerle hedef belirleme çalışmaları yaptı. Çatının yaklaşık 200 metre ilerisinde bulunan boş arsanın, silahın ateşlendiği yer olduğu olasılığının kuvvetlendiği bildirildi. Bunun üzerine arsa ve çevresi olayın aydınlatılması, silahı ateşleyen kişinin bulunması için mercek altına alındı.
Evin yaklaşık 200 metre uzağında bulunan bu bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran Olay Yeri İnceleme Şubesi uzmanları, özel dedektörler ve gözlükler kullanarak, atışın açısını belirlemeye çalıştı. Yetkililer, araştırmaların titizlikle sürdürüldüğünü, her an yeni gelişmelerin olabileceğini kaydetti.
(FS-ERG-AŞ-Y)

10.01.2013 16:07:39 TSI

Editör: Wan Haber