Sarıyer'de TEM Otoyolu Armutlu köprüsünde sevgilisinde ayrıldığı için intihar teşebbüsünde bulunan Murat Çırak, İstanbul trafiğini felç etti. İntihar teşebbüsü nedeniyle TEM Otoyolu'ndaki köprü kuyruğu Bağcılar'a kadar ulaşırken, şahıs güçlükle ikna edilerek köprüden indirildi.
Sevgilisinden ayrılan Murat Çırak isimli genç, TEM Otoyolu Armutlu köprüsüne elindeki bıçakla çıkarak intihara teşebbüs etti. Polisin engellemeye çalıştığı genç aşık, "Sevgilimi getirin yoksa aşağı atlarım" diyerek uzun süre direndi. Bir türlü ikna olmayan genç aşık için olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri otoyola Çırak'ın atlama ihtimaline karşı branda gererken, TEM Otoyolunda da uzun kuyruklar oluştu. Otoyolda köprü istikametinde oluşan kuyruk, Bağcılar mevkiine kadar ulaştı.
TEM Otoyolu'nu adeta felç eden genç aşık, polisin uzun süren uğraşları sonucu teslim oldu. Uzun süre gözyaşı döken Çırak, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Bu sırada Çırak'ı tanıyan bir vatandaş, "Çok seviyormuş o yüzden çıkmış, insanlar biraz sevgiye katlansınlar" dedi.
(EY-ÖFA-Y)

11.12.2012 13:41:54 TSI

Editör: Wan Haber