İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Belevi Beldesi Sağlık Ocağı'nda görevli Aile Hekimi Dr. Akın Erdem Tunç, görev yaptığı kurumda kendi imkanlarıyla yenileme ve tadilat çalışmaları yaptı, çeki düzen verdi. Aynı zamanda kendisi de Selçuklu olan Dr. Tunç'un yapmış olduğu bu çalışmalar, hastaları tarafından taktirle karşılanıyor.
Oldukça bakımsız ve eksik malzemesi olan Selçuk 3 Nolu Belevi Aile Sağlığı Merkezi'nde 2007 yılından bu yana görev yapan ve bu süre içerisinde kurumda kendi imkanlarıyla birtakım yenileme çalışmalarını başlatan Dr. Akın Erdem Tunç, bu kapsamda poliklinikleri yenilenmesi, müdahale odası, aşı izleme odası, emzirme odası, aile planlama odası, yataklı gözlem odası ve laboratuar gibi bölümlerin tamamlandığını, ayrıca yine eksik olan engelliler için sandalye, engelli giriş-çıkış kapısının da mevcut hale getirildiğini kaydetti. Sağlık Ocağı'nın tuvaletlerinin yenilendiğini, engelli vatandaşlar için de tuvaletlerin hazır olduğunu belirten Tunç, bir Selçuklu olarak Belevi Beldesinde Aile Hekimliği görevini yürütmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
Belevi Sağlık Ocağı'nda toplam 2 bin 200 kayıtlı hasta olduğu, özverili çalışmaları nedeniyle Dr. Tunç'un hastaları ve belde halkı tarafından takdirle karşılandığı belirtildi.
(NÖS-ERG-Y)

09.01.2013 11:40:56 TSI

Editör: Wan Haber