Balıkesir Belediyesi mevsim çiçeklerini şehrin muhtelif yerlerine asarak Balıkesir'e görsellik katıyor. Yeşillikler içindeki güzel görüntüler ise şehre ayrı bir canlılık katıyor.
Balıkesir Belediyesi bugün Vasıfçınar caddesi üzerinde bulunan panolara bir tır dolusu menekşe çiçeği yerleştirdi. Şehre adeta görsellik katan çiçeklerle ilgili bilgi veren Balıkesir Belediye Başkan Ok, Balıkesir'de yeşillendirmeye önem verdiklerini dile getirdi. Belediye olarak şehrin alt yapı ve imar çalışmalarının yanı sıra görselliği de önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı İsmail Ok, "Göreve geldiğimizden bu yana şehir içinde yeşillendirme, yeni fidan dikimi ve görselliği son derece önem veriyoruz. Amacımız şık bir şehir görünümü oluşturmak. Şehrin muhtelif yerlerine mevsimin özelliklerine göre çiçekler dikiyoruz. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.

BALIKESİR HALKI MEMNUN
Balıkesir'de yapılan yeşillendirme çalışmalarından vatandaşların son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Ok, "Halkımızdan son derece güzel tepkiler alıyoruz. Sadece geçen yıl 6 binin üzerinde fidan diktik" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı İsmail Ok, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Halalca köyündeki Atık Su Arıtma Tesislerinin yanında üretim yerleri olduğunu, çiçeklerin önemli bir kısmının kendileri tarafından burada üretildiğini ekledi. Fidan ve çiçek üretimleri konusunda son derece hassas davrandıklarını ifade eden Başkan Ok, çiçeklerin belli bir noktaya geldikten sonra ekipler tarafından şehrin muhtelif yerlerine dikildiğini söyledi.
(TS-YU)

07.01.2013 18:01:18 TSI

Editör: Wan Haber