Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mehmet Harman, Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Mehmet Harman Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapacak.

MEHMET HARMAN KİMDİR?
1971 Van doğumlu olan Mehmet Harman, 1985 yılında İstanbul Polis Kolejine girdi. 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olan Mehmet Harman, 1993 1998 yıllarında Adana İl Emniyet Müdürlüğünde Güvenlik Şubede görev yaptı. Mehmet Harman, 1998 2008 yıllarında ise Kahramanmaraş'ta şark görevini yerine getirdi. Müdür Harman buradaki 10 yıllık süre içerisinde Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü, Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Şube Müdürü, Asayiş Şube Müdürü olarak görevlerinde bulundu. 2008 yılında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Harman birbuçuk yıl TEM Şube Müdürlüğü, ardından Asayiş Şube Müdürlüğü yaptı. Kısa bir süre de İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Halen Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü olan Mehmet Harman, ekibiyle birlikte yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çekti. 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Harman, başarısından dolayı önceki İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın tarafından Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığına getirilerek taltif edildi.

BALIKESİR 4510 ANKARA 4110
2012 yılı Aralık ayının son haftasında Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne atama emri çıkan Mehmet Harman'ın Ankara Güvenlik Şube Müdürü olarak atanması Balıkesir'de yıllardır birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarını üzdü. Ancak, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde nokta atama ile Balıkesir'den Ankara'ya çekilen ve önemli bir göreve getirilen Mehmet Harman'ın bu tayin ile ödüllendirildiği yorumları yapıldı. Ocak ayının sonunda Balıkesir'den ilişiğini kesecek olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Mehmet Harman'ın Şubat ayının ilk haftasında yeni görevine başlaması bekleniyor. Evli ve 3 çocuk babası olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Harman, bu dönemde rütbe terfisi ile 2. Sınıf Emniyet Müdürü olacağı, prosedüre göre 4 yıl sora da 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükseleceği kaydedildi. Öte yandan, Balıkesir Asayiş Şube Müdürü iken Ankara Güvenlik Şube Müdürlüğüne atanmanın kendisi için bir onur olduğunu belirten Mehmet Harman, kendisine layık görülen görevi sorumluluk bilinci içerisinde en iyi şekilde yerine getireceğini, ekip çalışmasıyla iyi bir performans göstermek için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.
(YU)

24.01.2013 15:11:13 TSI

Editör: Wan Haber