Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engelliler Mobilya Bölümü öğretmen ve öğrencileri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ÇESOB) ziyaret etti.
Özel Eğitim Meslek Lisesi öğretmenlerinden Kürşat Baltacı, sektörel geziler kapsamında ÇESOB'u ziyaret ettiklerini belirterek, kendilerini kabul eden birlik başkanı Yalçın Kılıç'a teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, kendi sektörlerini ilgilendiren mobilya bölümü öğrencilerini ağırlamaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade etti.
Engelliler için mesleki eğitimin önemine değinen Kılıç, öğrencilerin hayata hazırlanmasında ve hayata sımsıkı sarılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
ÇESOB Başkanlığının yanı sıra mobilyacılar odası başkanı olduğunu hatırlatan Kılıç, mobilya sektörünün giderek ivme kazandığını ayrıca bu sektörün istihdama da önemli katkılar sunduğunun altını çizdi.
Mustafa Kemal Atatürk'ün "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir" sözünü hatırlatan Kılıç, öğrencilere mesleki yaşamlarında başarılar diledi.
(MMY-BÖ)

25.12.2012 18:27:36 TSI

Editör: Wan Haber