Adana'da Burç Okulları, eğitim zincirine Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni de dahil etti.
Burç Üçgül Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde Acil Tıp Teknisyenliği ve Hemşirelik bölümü, Burç Vural Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde ise Acil Tıp Teknisyenliği ve Anestezi Teknisyenliği bölümleri açıldı. Her iki okulun tüm bölümlerine öğrenci alınmaya başlandı.
Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, konuya ilişkin açıklamasında, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi için öğrenci almaya başladıklarını, her iki Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde de 9 ve 10. sınıflara kayıt yaptırılabileceğini belirtti. Sözeri, kaliteli eğitim öğretimin yanı sıra ,Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren öğrenciler yetiştirmeye özen gösterdiklerini vurguladı.
Bu hassasiyetin açtıkları her eğitim öğretim kurumu için anayasa niteliği taşıdığını vurgulayan Sözeri, "Özgür düşünen ve düşüncelerini rahatça ifade edebilen; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve yeteneklerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı gaye edinen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmenin gururunu sağlık meslek liselerimizde de yaşayacağız'" diye konuştu.
(ADN-Y)

11.02.2013 11:06:39 TSI

Editör: Wan Haber