Disiplinsiz hareketleri nedeniyle Bursaspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan yeşil beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Ozan İpek, Bursaspor yönetiminden olayın çözülmesi istedi.
Ozan İpek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde kulübü tarafından 1 milyon 760 bin TL para cezasına çarptırılan İpek, biran önce futbola dönmek istediğini söyledi. Olayın biran önce çözüme kavuşması gerektiğini ifade eden İpek, "Bursaspor yönetiminin de istediğim bu. Sabır çok önemli. Şu an sabrın sonuna geldik. İkinci yarı başlayacak ve çok geç kalındı. Bir kez daha söylüyorum, benim Bursaspor yönetiminde ricam bu olayın çözülmesi ve sahaya dönmem. Sahaya geri dönmekten başka bir şey istemiyorum. Futboldan uzak kalmak çok kötü bir şey" dedi.

"CEZA BAŞKANIN TAKDİRİ"
Kendisine verilen ceza konusuna da açıklık getiren başarılı futbolcu, "Çalışmalarımı, 2,5 aydır eski antrenörümle Antalya'da sürdürüyorum. Ceza konusunu başkan da açıkladı. İdmanlara katılmadığım içinmiş. Teknik direktörün ve başkanın takdiri bu konuda bir şey diyemem" diye konuştu.
Bu arada, Ozan İpek'in 14 Ocak pazartesi günü Bursa'ya gelerek alt yapı tesislerinde çalışacağı, ayrıca başkan İbrahim Yazıcı ile görüşeceği öğrenildi.
(AF-İHS

11.01.2013 17:38:05 TSI

Editör: Wan Haber