Bursaspor'da kadro dışı bırakılıp çalışmalarını Vakıfköy Tesisleri'nde sürdüren Ozan İpek, kendisine verilen cezalar konusunda açıklama yaptı. İpek, cezanın başkanın kararı olduğunu söyledi.
Kadro dışı bırakıldıktan sonra Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşaspor ile transfer görüşmesi yapan ancak, anlaşma sağlanamaması üzerine Bursa'ya gelen tecrübeli oyuncu, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı. Antrenman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan İpek, "Bursaspor'a dönmem benim isteğimle olacak bir şey değil. Kulübün hocanın ve benim ortak kararı olması lazım. Bu görüşme de yarın olacak zaten'' dedi.

"BU ONLARIN TAKDİRİ"
Kulüp tarafından kendisine verilen ceza miktarının çok büyük olduğunu söyleyen İpek, "Konuyla ilgili başkan ile görüşmedim. Bu onların, başkanın takdiri. Onlara göre onlar haklı, bana göre ise ben haklıyım. Olayın üzerinden iki ay geçti. Kadro dışı kaldığımda bu zamana kadar biter, transferim gerçekleşir diye düşünüyordum ama transferim gerçekleşmedi. Bir şekilde problemler oldu. Transfer konusunda başkanın istekleri karşılanmadı ve transfer gerçekleşmedi. Sonuçta bu duruma geldik'' diye konuştu.
Ozan, 'Yönetim ve hocadan özür dilemeyi düşünüyor musun?' şeklindeki soruya karşılık, ''Dediğim gibi, bana göre ben haklıyım, onlara göre ise o haklı. Bu konuda şu an için bir şey diyemem. Onların da görüşünü alacağız. Ondan sonra da gerekli açıklama yapılır'' dedi.
Taraftara mesaj gönderen Ozan, "Her zaman söylüyorum, 4 seneden beri buradayım. Hiçbir problemim olmadı bugüne kadar. Hala da çok güzel mesajlar atıyorlar dönmem için'' şeklinde konuştu.
Ozan, Bursaspor'a dönüp dönmeyeceğini sorması üzerine de ''Bu çok zor bir soru. Çünkü bu benim isteğimle de olacak bir şey değil. Kulübün, hocanın ve benim ortak kararı olması lazım. Bu görüşme de yarın olacak zaten. Sonra açıklanır her şey'' yorumunda bulundu.
(AF-RFK-S)

15.01.2013 13:38:18 TSI

Editör: Wan Haber