Tozlu Yollar dizisinin oyuncusu Pamir Pekin'i Bebek'te bıçaklayan kişinin 19 yaşında lise öğrencisi B.Ç. olduğu öğrenildi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen B.Ç'nin doğum gününde arkadaşları ile eğlenceden dönerken Pamir Pekin ve arkadaşı ile tartışarak bıçakladığı ifade edildi.
Tozlu Yollar dizisinin oyuncusu Pamir Pekin, dün akam Bebek'te bar çıkışında bir arkadaşı ile birlikte yürürken bıçaklandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Pekin'i bıçaklayan kişinin 19 yaşındaki lise öğrencisi B.Ç. olduğu öğrenildi.
İstanbul'un çeşitli yerlerinde çiçekçi dükkanlarının olduğu öğrenilen B.Ç., dün akşam doğum gününde arkadaşları ile birlikte bir tekne kiralayarak Bebek'te eğlendi. Teknede içki içen B.Ç. ve arkadaşları sahilde yürürken Pamir Pekin ve arkadaşı ile karşılaştı. "Yan bakma" tartışması bir anda kavgaya dönüştü. B.Ç. cebinden çıkardığı bıçak ile Pekin'in sol baldırından bıçakladı.
Polis tarafından gözaltına alınan B.Ç'nin emniyetteki ifadesinde bıçaklama olayını reddettiği, "Caddede yürüyorduk. Pamir ile karşı karşıya geldik. Tartışmaya başladık. Sakinleştirmeye çalıştırdım ortamı. Sonrasını hatırlamıyorum" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen B.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(ÖFAÖK-Y)

30.12.2012 17:22:07 TSI

Editör: Wan Haber