Avşar Film'in üzerinde 2 yıldan bu yana büyük bir titizlikle çalıştığı ancak, ilk bölümü Şükrü Avşar tarafından beğenilmeyince oyuncu kadrosunda değişiklik yapılan 'Karagül' dizisinin çekimleri Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ''sil baştan'' başladı.
Avşar Film sahibi Şükrü Avşar, dizide rol alan Özcan Deniz, Ece Uslu ve Yavuz Bingöl ile Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki çekimlerin ardından Optimum Outlet Adana AVM'yi ziyaret ederek, yorgunluk attılar.
Özcan Deniz, Ece Uslu ve Yavuz Bingöl, burada film ekibi ile birlikte 15 Şubat'ta vizyona yeni giren ve başrollerini Bruce Willis, Patric Stewart, Cole Hauser ve Sebestian Koch gibi ünlü isimlerin paylaştığı 'Zor Ölüm-Ölmek İçin Güzel Bir Gün' adlı filmi izlediler. Optimum Outlet Adana AVM Müdürü Şansın Özerdoğan ve Müdür Yardımcısı Mehmet Varışlı'nın da eşlik ettiği oyuncular, keyifli anlar yaşarken, özellikle Bruce Willis'in oyunculuğu karşısındaki hayranlıklarını dile getirdiler.
'Karagül' adlı dizi ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Avşar Film Sahibi Şükrü Avşar, bu dizi üzerinde yaklaşık 2 yıldır büyük bir titizlikle çalıştığını ifade etti. Avşar, "İki ay önce dizinin ilk bölümünün çekimlerini tamamlamıştık. Ancak çekimler içime sinmedi. Diziyi yeni oyuncu kadrosu ile yeniden çekmeye karar verdik. İlk bölümün çekimlerini de iklimi ve doğal güzellikleri ile ünlü Yumurtalık sahilinde gerçekleştirmek istedik" dedi.
(ADN-Y)

19.02.2013 13:25:58 TSI

Editör: Wan Haber