Bursa Büyükşehir Belediyesi, otobüs filosu içinde yedek olarak bekleyen 2 otobüsü bakım ve modernizasyon çalışmaları yapıldıktan sonra Mustafakemalpaşa'nın Ovaazatlı Belediyesi'ne hibe etti.
Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konusunda çevre ilçe ve beldelerden gelen talepleri de geri çevirmiyor. Daha önce kardeşlik ilişkileri çerçevesinde Muş Belediyesi'ne 4 adet otobüs hediye eden Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ovaazatlı beldesinden gelen otobüs talebine 2 araçla cevap verdi. Büyükşehir Belediyesi otobüs filosu içinde yedek olarak bekletilen 2 otobüs, tüm bakımları ve modernizasyon çalışmalarını yapıldıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından Ovaazatlı Belde Belediye Başkanı İlhan Gürkaş'a teslim edildi.
Büyükşehir Belediyesi olarak yatırım bütçesinin yüzde 70'ine yakın bir bölümünü ulaşıma ayırdıklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir sınırları dışında kalan ilçe ve beldelerden gelen her talebi de karşılamak için büyük çaba harcadıklarını söyledi. Mustafakemalpaşa'nın Ovaazatlı Belde Belediyesi'nin de ulaşım konusunda araç yönünden sıkıntı yaşadığını diye getiren Başkan Altepe, "Araç parkımızda yedek olarak bekleyen 2 otobüsün atıl duruma düşmemesi için bu araçları tüm bakımları ve yenileme çalışmaları yapıldıktan sonra Ovaazatlı'ya hediye ediyoruz. Ovaazatlı halkının hem belde içinde hem de belde ile Mustafakemalpaşa arasında ulaşımlarını sağlayacak olan otobüslerimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Ovaazatlı Belde Belediye Başkanı İlhan Gürkaş da beldelerinden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkan Altepe'ye teşekkür etti.
(MŞ)

09.01.2013 15:54:06 TSI

Editör: Wan Haber