Harbiye'de gerçekleştirilen Outlet Mücevher Fırsat Günleri ziyaretçi akınına uğruyor.
Harbiye Askeri Müzesi'nde 6-10 tarihleri arasında devam edecek olan Outlet Mücevher Fırsat Günleri'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Sereks, pırlanta, altın, elmas, gümüş ve saat temalı organizasyonda üretici firmalar direkt olarak tüketiciyle buluşuyor. Bu organizasyonla direkt üretici firma ile iletişime geçen tüketici ürünle ilgili hem detaylı bilgi alma fırsatı yakalıyor hem de her türlü sorununda birebir iletişime geçebileceği muhatabını buluyor. Yapılan anketlere göre de, ziyaretçilerin özellikle ikili ilişkilerinde firmaların saygın ve güven veren tavırlardan memnuniyet kaldığı görüldü.
Bir ziyaretçi, "vatandaşa saygı var, güven veren bir yaklaşım içindeler. Fiyatlar da gayet uygun. Gelmeden önce çok tereddüt ettim, acaba gerçekten indirimli midir diye ama iyi ki gelmişim burada fiyatlar gerçekten outlet" dedi.
Organizatör firma yetkilileri, "Burada bulunan firmaları tek tek ziyaret ederek zamanınızı kaybetmemeniz, zamanınızı daha değerli aktivitelerinize ayırmanız için ve indirimli fırsat ürünlerden yararlanabilmeniz için sizleri organizasyonumuza bekliyoruz. Tüm firmalarımızda çeşitli indirim fırsatları var. Kimisi günde 2TL'ye elmas satıyor, kimisi tek taş için 89TL diyor, kimisi ücretsiz tamir ve bakım yapıyor kimisi de alışveriş yapana hediye veriyor. Hatta hiç alışveriş yapmayıp sadece içeri giren 250 ve katları ziyaretçilere sürpriz hediyeler veren firmalarımız da var. Daha birçok avantaja buraya geldiğiniz takdirde sahip olabiliyorsunuz. 10 Şubat 2013 tarihine kadar Harbiye Askeri Müze'de kapılarımız herkese açık" dedi.
(ÖZ-Y)

08.02.2013 16:10:15 TSI

Editör: Wan Haber