Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, Kıbrıs'ta uzun süre hafızlardan silinmeyecek galibiyet aldıklarını söyledi.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Avrupa kupalarına katılma yolundaki rakiplerinden KKTC Turkcell'i zor şartlar altında yenmenin sevincini yaşıyor. Karşılaşmanın oynanacağı salona giderken iki kez yolda kalan ve yoldan geçen kamyonete otostop çekerek salona ulaşabilen YOSK müsabakayı 74-69 kazandı.
Maç sonrasında herkesin kendisini arayarak tebrik ettiğini söyleyen YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, "Çok zevkli bir karşılaşmaydı. Bu, Süper Lig'deki üçüncü sezonumuz ve ilk kez KKTC Turkcell'i yendik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü bu sezonki iddiamızı Avrupa kupalarına katılmak olarak belirledik ve zorlu müsabakayı kazanıp, iddialı olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Hedefimize ilerleme yolunda en güçlü rakiplerimizden birini yenmek bizleri ve camiamızı fazlasıyla mutlu etti. Karşılaşma sonrası Türkiye'nin çeşitli yerlerinden arayarak tebrik edenler oldu. Hem Avrupa, hem de Play Off kapısını aralamamız, hepsinden önemlisi de erteleme maçı öncesi bu mücadeleyi kazanmamız bize büyük moral oldu. Bizim hedefimiz daha ileriye gitmek ve Yalova'yı Avrupa kupalarında temsil etmektir" şeklinde konuştu.
(EB-MŞ)

29.01.2013 17:17:29 TSI

Editör: Wan Haber