Fethiye'de şehirlerarası sefer yapan otobüse bir kavşakta otomobilin çarpma anı mobesa kameralarına saniye saniye yansıdı.
Otomobilin çarpmasının ardından sürücü ile otomobilde bulunan bir kişi otobüsün camlarını sert bir cisimle yere indirdi. Sürücülerin kavgasını çevreden yetişenler önledi.
İddialara göre; İzmir'den Fethiye'ye gelmekte olan Kemal Çalışkan yönetimindeki 16 KK 948 plakalı şehirlerarası sefer yapan otobüs saat 05.10 sıralarında Fethiye'de Muğla Makası kavşağına girdiği anda Ömer Kahya yönetimindeki 48 H 5759 plakalı özel otomobilde karşı yönden kavşağa hızla girince otobüsün sol arka lastiğine çarptı. kazanın aradından otomobilden inen sürücüsü Ömer Kahya ile beraberindeki Onur Kahya ellerindeki sert cisimlerle otobüsün camlarını indirdiler. Çevredeki vatandaşlar koşarak kazazedelere yardım etmek istedi. Sürücüler arasındaki tartışmayı vatandaşlar önlerken, olay yerine gelen polis ekibi kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Yaşanan tüm bu gelişmeler ise bölgede bulunan mobesa kameraları tarafından anbe an kaydedildi.
(MY-SK-İK)

05.02.2013 09:37:12 TSI

Editör: Wan Haber