Pamukkale Turizm firmasına katılan yeni 2013 model Neoplan City Liner otobüsünün tanıtımı gerçekleştirildi. Yeni 10 otobüsle firma, koltukların arkasına yerleştirdikleri HD (High-definition) ekranlar üzerinden sevdiği takımın maçlarını canlı seyredebilme imkanını sağladı.
Ulaştırma sektöründe 1962 yılından bu yana faaliyet gösteren Pamukkale Turizm, Antalya'da filosuna yeni katılan 10 adet 2013 model Neoplan City Liner otobüsünün tanıtımını yaptı. Pamukkale Turizm firması yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı tanıtımda Neoplan City Liner otobüsü görücüye çıktı. Otobüs içerisinde televizyon, geniş oturma kapasitesi, DVD, VCD, buzdolabı, kahve makinesi, klima, deri koltuk, emniyet kemeri, müzik sistemi, sunroof, bagaj, mikrofon, WİFİ ve Türkiye'de ilk kez kullanılan 10 inc boyutunda yüksek çözünürlüklü HD ekran müşterilere konforlu bir yolculuk sağlama imkanı yaşatıyor.
2012 yılında 9 milyon yolcu taşıdıklarını belirten Pamukkale Turizm Firması Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bababalım, özel donanımlı Teknobüs ve Pamukyol seferleri ile günde 600 noktaya sefer yapma imkanına sahip olduklarını belirtti. Antalya'da yeni katılan otobüsler ile birlikte 310 otobüslük bir filoya ulaştıklarını vurgulayan Bababalım, şöyle konuştu: "Türkiye'de ilk defa 10 inc boyutunda ve HD olarak koltuk arkalarına ekran koyduk. Seyahat sırasında sevdiğiniz takımın maçlarını Lig TV'den seyredebileceksiniz. Ayrıca, Digitürk ve oyunlar mevcut. Birçok medya ve sinema kuruluşu ile anlaşmalarımız var. Otobüslerde korsan gösterim yapılmıyor. İzlenen tüm filmler, yasal ve lisanslı. Yolcularımız isterse de internet üzerinden kredi kartları ile güvenli bir şekilde film satın alıp onları da izleyebilecek."
Uçakların fiyat düşürmesi ile ilk zamanlarda biraz zorluk çekmelerine karşın şimdilerde rekabetlerinin iyi olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyesi Bababalım, sözlerini şöyle tamamladı: "Bilet fiyatları kış sezonunda bizi yakalasa da özellikle yaz sezonunda aramızdaki fark artıyor. Türkiye'de hareket edenlerin sayısı artıyor. Bunu olumlu şekilde elimize geçirmek istiyoruz. Türkiye'deki karayolu seyahat firmaları arasında ilk üçteyiz. 2013 yılında 10 milyon yolcu taşıma hedefimiz."
(ÇY-SK-HO-Y)

11.01.2013 14:23:28 TSI

Editör: Wan Haber