Başkent temsilcisinin gollerini 73. dakikada Delarge ve 90'da Erdal attı. Osmanlıspor, 10 puana yükselerek liderlikle gruptan atladı. FC Zurich 6 puanda kaldı. Gruptaki diğer maçta Villarreal, Steaua Bükreş'i 2-1 yendi. İspanyol temsilcisi 9 puanla grup ikincisi olarak turladı. 

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 13. haftada Kardemir Karabükspor ile oynadıkları son lig maçına göre ilk 11'de iki ismi değiştirdi.

Kart cezalısı Musa Çağıran'ın yerine orta sahada Mehmet Güven, sağ bekte ise Muhammed Bayır'ın yerine Vrsajevic forma giydi.

İsviçre temsilcisi, Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın Avrupa kupalarındaki 19 maçlık yenilmezlik serisine son vermiş, Akçay, başkent ekibiyle deplasmanda rakibiyle oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybederek, 20. maçında yenilgi ile tanışmıştı.

Tribünler

Ev sahibi ekip taraftarları kapalı, maraton ve kale arkasındaki tribünlerden takımlarına destek verdi. Mor-sarılılar, yaklaşık 10 bin kişi ile takımlarını yalnız bırakmadı.

Stat dışında maça gelen taraftarlara Osmanlıspor Kulübü'nün bayrakları dağıtıldı. Taraftarlar karşılaşmayı bu bayraklarla takip etti.

Osmanlı Stadı tribünlerinde yaklaşık 50 kişilik İsviçreli taraftar da yer aldı.

Kolombiya'da düşen uçakta teknik heyet ve futbolcularını kaybeden Brezilya takımı Chapecoense için karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşundu bulunuldu.

Kaynak: Al Jazeera

Editör: Wan Haber