BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şehzade Aldülhamid Kayıhan Osmanoğlu ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, Muhsin Yazıcıoğlu Külliyesi'nin temelini atmak ve bir dizi temaslarda bulunmak için gittiği Gazze'den geri döndü. Heyette bulunan Abdulhamid Han'ın torunu Aldülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Muhteşem Yüzyıl dizisinin ekranlardan kaldırılmasını istedi.
Gazze'de yapılacak olan Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Külliyesi'nin temelini atmak ve bir dizi temaslarda bulunmak için Gazze'ye giden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve parti yetkilileri İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanı VİP salonunda gazetecilere açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Gazze'nin Türkiye'den yardım beklediğini ifade ederek, "Hem siyasi, hem kültürel, hem de ticari anlamda, Gazze olsun Mısır olsun Türkiye'den destek bekliyor. Türkiye bu desteği kısmen veriyor. Ama şahsen bu bana göre yeterli değil. Eğer bugün bu kadar küçük bir kilometreye sahip bir ülke, bu kadar açlık, yoksulluk çekiyorsa, İsrail hala hiçbir güç tanımadan buraya bomba yağdırabiliyorsa, buradaki çocukları öldürebiliyorsa, buradaki insanları sebepsiz yere tutukluyorsa bütün bunların sebebi maalesef İslam dünyasında basiretsiz, idaresiz yöneticilerdir" şeklinde konuştu.

"MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ KALDIRILSIN"
Heyette bulunan Abdulhamid Han'ın torunu Aldülhamid Kayıhan Osmanoğlu ise, Muhteşem Yüzyıl dizisinin ekranlardan kaldırılmasını istedi. Osmanoğlu, "Dizinin kaldırılması için herhangi bir girişimde bulunmadık. Fakat ilerleyen zamanlarda böyle devam ederse bir girişimde bulunacağız. Gerekirse dava bile açarız" dedi.
(AS-Eİ-Y)

21.12.2012 18:38:37 TSI

Editör: Wan Haber