Osmaniye Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaat çalışması başladı. İnşaatın ilk kepçesi vuruldu ve kurbanlar kesilerek dua yapıldı.
Eski otogar arsasında yaklaşık 7 dönümlük bir arazi üzerine yapılacak olan yeni Belediye Hizmet Binası'nda çalışmalar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Arsa üzerindeki tenekeciler çarşısı olarak bilinen binaların belediye tarafından kamulaştırılarak yıkılmasının ardından tesviye ve kazı çalışmalarına başlandı.
Belediye Başkanı Kadir Kara'nın da katılımı ile binanın yapılacağı arsaya ilk kepçe vuruldu ve kurban kesilerek kan akıtıldı. Burada hizmetin hayırlı ve kısa zamanda tamamlanması için de kısa bir dua yapıldı. Daha sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Kadir Kara, "Allah rızası için kazı ve tesviye çalışmalarının başladığı bu mübarek Cuma günü kurban kestik. Allah bu çalışmamızı mübarek etsin. Bizlere güç ve kuvvet versin. Osmaniye için çok önemli bir hizmet olduğuna inanıyorum. Yıkım çalışmalarının ardından bugün itibari ile inşaat çalışmaları filen başlamıştır. Allah, hayırlı ve mübarek eylesin" şeklinde konuştu.
(ACK-AKL-Y)

16.02.2013 16:23:09 TSI

Editör: Wan Haber