Osmangazi Belediyesi, modern ve kaliteli hizmet anlayışının yanı sıra personelin eğitimine yönelik çalışmalarını da sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli personele iş güvenliği semineri verildi.
Osmangazi Belediyesi Soğanlı ek hizmet birimlerinde verilen eğitime Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren elektrik, su tesisatı, ağaç bakım, budama, boya ve marangoz gibi değişik birimlerde çalışan personel katıldı. Osmangazi Belediyesi Kalite Birimi tarafından düzenlenen seminerde, iş kazalarından korunma yolları, makine ve ekipman kullanırken dikkat edilmesi gereken konular anlatıldı.
Çalışma hayatında karşılaşılan iş kazalarından oluşan görsel bir sunum eşliğinde verilen eğitim seminerinde, çalışanların gerek sağlık, gerekse iş kazasına karşı dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı. Dünyada her gün dikkatsizlik sonucu 1 milyona yakın iş kazası meydana geldiğini, bu kazalarda 5 bin 534 kişinin hayatını kaybettiğini belirten yetkililer, Türkiye'de ise her gün ortalama 172 iş kazasının meydana geldiğini ve bunlardan 4'ünün ölümle neticelendiğini söyledi.
(MŞ)

06.02.2013 15:09:45 TSI

Editör: Wan Haber