Osmangazi Belediyesi ile Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) arasında sportif iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında BTÜ öğrencilerinin Osmangazi Belediyesi'nin spor tesislerinden yüzde 50 indirimli faydalanabileceği belirtildi.
Ördekli Kültür Merkezi'nde yapılan protokol imza törenine BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve diğer yetkililer katıldı. BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen, "Üniversitemiz iki yıldır eğitim hayatını sürdürüyor. Öğrencilerimizin eğitim öğretimle alakalalı her türlü ihtiyacına cevap vermek durumundayız. Bursa spor tesissileri bakımından zengin bir il. Kurumlarımızın tesislerini kullanmak adına Osmangazi Belediyesi bize böyle bir fırsat tanıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Daha önceki protokollerimizle aynı sayılır. Böylece öğrencilerimiz daha çok tesisten faydalanma fırsatı yakalayacaklar" dedi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, "Osmangazi Belediyesi'nin sosyal spor tesislerden öncelikle gençler ve öğrencilerin faydalanmasını istiyoruz. Bu düşünceyle Bursa'da ikinci devlet üniversitesi olan BTÜ ile bir protokol yaparak, öğrencilerimizin spor tesislerinden faydalanmasını sağlayacaız. Eğitimle sporun birlikte yürütülmesi öğrencilerimizi daha başarılı kılacaktır" şeklinde konuştu.
(MA-MŞ)

15.01.2013 14:13:18 TSI

Editör: Wan Haber