Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu Songül Konak, 2:12:33'lük derecesi ile tüm zamanların en iyi 2. derecesini yaparak Bursa'nın gururu oldu.
Hayatın her alanına yaptığı yatırım ve hizmetlerle dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, spor alanında da farkını ortaya koyuyor. 26 farklı branşta toplam 2 bin 500 sporcu ile mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları, gerek takım, gerekse ferdi spor dallarında çok önemli başarılara imza atmayı sürdürüyor.
İstanbul'daki Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenen 2012 yılının son salon yarışmasında mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcularından Songül Konak, yıldızlar kategorisinde 2:12:33'lük derecesi ile tüm zamanların en iyi 2. derecesini kazandı. 800 metre bayanlarda Enka Spor Kulübü'nden Aslı Arık 2:10.66'lık derecesiyle ilk sırada yer aldığı yarışta, yılın en iyi ikinci derecesini yapan Konak, bu başarısı ile, Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda (EYOF) gözünün altın madalyada olduğunu herkese göstermiş oldu.
16 yaş altı ve yıldızlar kategorisinde Osmangazi'nin almış olduğu diğer dereceler ise şu şekilde:
Yıldızlar kategorisinde, Rumeysa Efe, 60 metre kısa mesafe ve uzun atlamada, Melike Kara, gülle atmada, Hatice Özyürek, 400 metrede altın madalya kazanarak Bursa'nın gururu oldu. Atletizm müsabakalarında Miraç Çınar gülle atmada ikinci olurken, Kevser Akgül 800 metrede, Eda Destan uzun atlamada, Emine Acar ise gülle atmada üçüncü oldu.
16 yaş altı kategorisinde ise Tuğba Yeni 400 metrede, Melek Zübeyde Şahinoğlu ise uzun atlama ve 200 metrede altın madalya kazanarak yarışmalara damga vuran isimler oldu.
(MŞ)

03.01.2013 17:19:57 TSI

Editör: Wan Haber