Uzun süredir boş kalan Osmancık Kent Konseyi Genel Sekreterliği'ne yürütme kurulu kararı ile İsmail Kabakdere seçildi.
Engin Türkol'un istifası ile boşalan ve Osmancık Belediye Başkanlığı tarafından Kent Konseyleri Yönetmeliği gereğince önerilen isimler arasından, Mustafa Boyacı Başkanlığında toplanan Osmancık Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin kararı ve oybirliğiyle İsmail Kabakdere seçildi.
İSMAİL KABAKDERE KİMDİR
Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 1969 yılında doğan İsmail Kabakdere, Çorum'daki çeşitli yerel gazetelerde uzun süre çalıştıktan sonra 2004 yılında Osmancık Belediyesi Basın Yayın Servisinde 2 yıl çalışmasının ardından bu görevinden ayrılarak İhlas Haber Ajansı Osmancık Muhabiri olarak çalışmaya başladı. Halen İHA Osmancık muhabirliğini sürdüren Kabakdere, gazeteciliği yanı sıra Osmancık ile ilgili tanıtım çalışmalarını da kendine görev bilerek bu yönde faaliyetlerde bulundu. 2011 yılında bir grup fotoğraf gönüllüsü ve sanatsal çalışmalarda görev alanları bir araya getirerek Osmancık Fotoğraf Sinema Amatörleri ve Kültür Sanat Turizm Araştırma Derneği'nin kurulmasına öncülük etti.
Halen Osmancık Net Haber internet gazetesi editörlüğünü'de yürüten İsmail Kabakdere, Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünde öğrenimini sürdürüyor.
(EA-BÖ)

12.12.2012 12:11:38 TSI

Editör: Wan Haber