Osmancık Belediyesi Faaliyet Bülteni'nin üçüncü sayısı çıktı. 16 sayfadan oluşan bültende ilçede belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalara yer verildi.
Osmancık Belediyesi'nin üç ayda bir yayınladığı Faaliyet Bülteni'nin üçüncü sayısı çıktı. Osmancık Belediyesi'nin üç aylık çalışmalarının yer aldığı bültende belediye tarafından gerçekleştirilen yatırımlara yer verildi. 21 milyonluk büyük alt yapı yatırımına geniş yer verilen bültende, kanal üstünde gerçekleştirilecek modern proje, asfalt yatırımları, pirinç kültür ve sanat festivali, Ankara'da gerçekleştirilen Çorum Tanıtım Günleri Fuarı'ndaki etkinlikler, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Birimi çalışmaları yer aldı. Bültenin son sayfasında ise Osmancık hakkında ulusal basında çıkan haberlerin gazete kupürlerine yer verildi.
Osmancık Belediyesi olarak her alanda önemli ve büyük projelere imza attıklarının altını çizen Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, ilçede yapılan bu çalışmaları faaliyet bülteni ile kamuoyunun bilgisine sunulduğunu dile getirdi. Başkan Yazıcı, Faaliyet Bülteni'nin yayınının devam edeceğini bildirdi.
(EA-BÖ)

07.01.2013 19:24:15 TSI

Editör: Wan Haber