Osmancık Belediyesi ana sınıfı ve ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan üç boyutlu sesli interaktif insan vücudunu tanıyalım maketi dağıttı.
Osmancık Belediyesi'nden okullara ve eğitime destek devam ediyor. Okul bahçelerinde gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi faaliyetlerinin yanı sıra eğitici kitaplar da dağıtan Osmancık Belediyesi, bu katkısını yine sürdürdü. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, ilköğretim ve ana okulu öğrencilerine yönelik olarak okullara üç boyutlu sesli interaktif insan vücudunu tanıyalım maketi dağıttı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Üçok ile birlikte İnönü İlköğretim Okulu ve Osmancık Ana Okulu'nda Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, ilkokul birinci sınıf ve ana okulu öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti.
Eğitime ve okullara büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Yazıcı, üç yıldır Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde eğitici kitaplar dağıttıklarını hatırlattı. Ayrıca okul bahçelerine de çevre düzenlemesi destekleri verdiklerini hatırlatan Başkan Yazıcı, bu desteklerini yine devam ettirdiklerini kaydetti. Başkan Yazıcı, gelecek nesillerin gelişimine katkı sağlamak için 33 adet üç boyutlu sesli insan vücudunu tanıyalım maketini tüm ilkokul ve anaokullarına dağıtacaklarını söyledi.
Başkan Yazıcı, ziyarette bulunduğu İnönü İlköğretim Okulu ve Osmancık Ana Okulu'nda okul yöneticilerine insan vücudu maketini hediye etti.
(BÖ)

10.01.2013 17:10:12 TSI

Editör: Wan Haber