Samsun'da lösemi hastası olan 9 yaşındaki Osman Kaya, dizüstü bilgisayarına kavuştu.
İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, "Aileleri Evlerinde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi" doğrultusunda, ilik nakli olan Osman'ı kaldığı ev ziyaret etmiş ve kendisine dizüstü bilgisayar sözü vermişti. Osman Kaya'ya, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından verilen bilgisayar sözü yerine getirildi.
İlkadım Milli Eğitim Şube Müdürü Seyit Ahmet Sulubey ve Gazi Ortaokulu Aydın Peker, çocuğu tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek bilgisayarı teslim etti. Sulubey yaptığı açıklamada, "Ailelerin evlerinde ziyaret edilerek sıkıntılarının hafifletilmesini amaç edinen proje bizler tarafından dikkat çekici olduğu kadar önemsenecek faaliyet. Ziyaretlerin Milli Eğitim camiasında da özellikle Gazi Ortaokulumuzun sahip çıkmasının farklılığı da bizleri yakından ilgilendirmektedir. Osman'ı da bu faaliyet kapsamı içerisinde tanımıştık. Kaymakam beyin iletilmesi için gönderdiği bilgisayarı evinde vermeyi arzu ederdik. Dileğimiz Osman'ın tedavilerinin tamamlanarak kısa zamanda tekrar evine çıkmasıdır. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.
LÖSAM Dernek Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak da, "Derneğimizin önemli faaliyeti haline dönüşen ailelerin evlerinde ziyaret ve problemlerinin oturdukları mekanda dinlenilerek paylaşılmasıyla ilgili çalışmaların yansımalarını olumlu olarak görmekteyiz. İlkadım Kaymakamımız Sayın Ahmet Narinoğlu'na katkısından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

11.02.2013 11:18:34 TSI

Editör: Wan Haber