87. Oscar ödülleri alışılmışın dışında bir gerilime sahne oldu. En çok izlenen filmler arasında yer alan 'Grinin Elli Tonu' oyuncusu 26 yaşındaki güzel Dakota Johnson ile 58 yaşındaki annesi aktrist Melanie Griffith'in canlı yayında tartışmasına milyonlar şahit oldu.

87. Oscar ödülleri canlı yayında anne-kız gerilimine sahne oldu. "Grinin Elli Tonu" filminde Anastasia karakterini canlandıran 26 yaşındaki Dakota Johnson ve 58 yaşındaki annesi ünlü aktrist Melanie Griffith canlı yayında tartışma yaşadı.

87.Oscar ödülleri sunucunun Dakota Johnson'ın 'Grinin 50 tonu' filminde muhteşem bir performans sergilediğini söylemesi ve Melanie Griffith'e filmi izleyip izlemediğini sormasıyla anne kız arasındaki gerilim ortaya çıktı.

Melanie Griffith filmi izlemediğini ve izleyebileceğini de zannetmediğini söyledi. Bunun üzerine Dakota Johnson annesine belki ileride bir gün izleyebileceğini söyledi. Ancak Melanie Grffith'in geri adım atmaması ve filmi tuhaf bulduğunu söylemesi üzerine ikili arasında gerilim daha da arttı.

Tüm bunlar canlı yayın sıarasında yaşanınca dünya, anne kızın tartışmasına tanık oldu.
Kaynak: Milliyet

Editör: Wan Haber