AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Organize Sanayi Bölge'sine 42 dönümlük arazi kazandırdıklarını dile getirdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, yeni Teşvik Yasası'nın yürürlüğe girmesiyle beraber yüzde 100 doluluk oranına ulaşan Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi için yoğun çalışma içerisine girdiklerini ve 2012 yılının son aylarında kamulaştırma için gerekli ödeneğin büyük bir kısmının aktarıldığını ifade etti.
Abdurrahman Dimez, "Bununla yetinmeyerek mülkiyeti hazineye ait olan 42 bin 100 metrekarelik arazi de başta Grup Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın'ın yoğun çabalarıyla maliyeden bedelsiz tahsil edilerek tapusu Organize Sanayi Müdürlüğümüze geçti. Söz konusu arazi, ifraz ve tevhit işlemleri tamamlanarak yatırımcımızın ve sanayicimizin hizmetine sunulacak. Arazinin yaklaşık değeri 5 milyon TL civarında. AK Parti iktidarından önce Adıyaman'ın aldığı ödenek yıllık 10 milyon TL iken bu rakam bu gün Allah'a şükür 300 milyon TL'yi aşmıştır. Bununla da yetinmeyeceğiz. İnşallah 2013 yılı da Adıyaman için yatırım ve bereket yılı olacaktır" ifadelerini kullandı.
(AHM-Y)

25.01.2013 16:41:18 TSI

Editör: Wan Haber