Oryantiring Federasyonu As Başkanı Koray Dever ile Federasyon Manisa Temsilcisi Özgür Morbel, Soma ve Akhisar'da bir dizi temaslarda bulundu.
Manisa Temsilcisi Özgür Morbel, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Kasım ayında yapılan seçimle Federasyon Yönetimine gelen yeni Başkanımız Doç. Dr, Sayın Tekin Çolakoğlu ve As Başkanımız Sayın Koray Dever, seçim öncesi Akhisar'ı ziyaret etmişlerdi. Seçim sonrası tekrar Akhisar ve Soma'ya ziyarete geldi" dedi.
Her iki ilçede yerel yöneticiler ve sporla ilgili vakıf ve kurumlarla görüştüklerini kaydeden Dever, "Spor turizmini sayesinde Antalya bu yıl spor kulüplerinden 684 yabancı, 480 yerli takıma kamp ve yarışma desteği vermiştir. Bu demek oluyor ki, binlerce kişi Antalya'nın doğası ve tarihi değerlerinin cazibesinden ziyadesiyle faydalanmaktadır. Biz Federasyon olarak Çanakkale'den başlayıp, Balıkesir Körfez, Manisa Akhisar ve Soma ile İzmir ve Aydın'nın tarihi dokusu, doğal güzellikleri, iklimiyle çok daha zengin bir yapıya sahip .Bu anlamda Akhisar ve Soma bu bölgenin tam ortasında bulunuyor. Bölgemizi de spor turizminden faydalandırmak istiyoruz" diye konuştu.
(BG-ERG-Y)

10.01.2013 18:02:30 TSI

Editör: Wan Haber