Kahramanmaraş İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Oruçoğlu Stadyumu'na sentetik zeminli saha yapmak amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Elbistan için en büyük temennimiz sentetik zeminli çim sahayı gerçekleştirmek ve onun da inşallah 2013 yatırım programında olacak diye düşünüyorum" dedi.
Şube Müdürü Mehmet Ali Çiftçioğlu ile birlikte Elbistan'a gelen Kabakçı, Kapalı Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Elbistan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Yılmaz'dan salon ve eksikler hakkında bilgi alan Kabakçı, Elbistan Kapalı Spor Salonu'nun yıllardır atıl durumda olduğunu, son yıllarda yapılan çalışmalarla çok güzel bir hal aldığını söyledi.
Elbistan Kapalı Spor Salonu'nun en büyük sıkıntılarından birinin ısıtma sorunu olduğunu belirten Kabakçı, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Eksikliklerle ilgili de tespitlerimiz var ve onlarla ilgili de gereken yapılacaktır. Zaten büyük işleri yapıldı. Gerçekten Elbistan'daki bu salon çok güzel bir salon, ilçelerde olmadığı gibi birçok ilde de olmayan bir salon. Onun içinde eksikliklerini hep yerine getirdik ve bundan sonra da kalan eksikleri tamamlayacağız."
Salonun çatısının yeniden yapılacağını anlatan Kabakçı, "Çatının onarımı için ihalemiz bitti ve yer teslimini yapıyoruz. En kısa sürede yeniden çatı yapılacak. Şu an itibariyle müteahhit firma çalışmalarını başlatacak. Spor salonuyla ilgili büyük bir sıkıntı olmayacak inşallah. Çünkü böylesine bir spor salonunun aktif halde kullanılması gerekiyordu. Çevre düzeniyle, diğer eksiklikleriyle de bu işler tamamlanmış olacak. Yani 1-2 ay içerisinde Elbistan Spor Salonu ile ilgili hiçbir problem kalmayacak" dedi.
(OZR-AKL-Y)

05.01.2013 15:23:43 TSI

Editör: Wan Haber