Muğla'nın Ortaca ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında üç araç birbirine girdi. Kazada bir kişi de yaralandı.
Kaza; bu akşan saat 18.10 sıralarında Ortaca merkez Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Karaoğlanoğlu Caddesi'nden Cumhuriyet Bulvarı'na kontrolsüzce çıkan Doğan Bal (19) yönetimindeki 48 RE 168 plakalı araç, Cumhuriyet Bulvarı'nda seyir halinde olan Selma Ceylan yönetimindeki 48 RP 542 plakalı araca çarptı. Kazanın şiddeti ile savrulan Selma Ceylan'ın kullandığı aracı yol kenarında park halinde olan Engin Mülayim'e ait 48 RD 254 plakalı otomobile çarparak durabildi.
Kazada yaralanan Doğan Bal, 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak müşahede altına alındı. Hava yastıkları açılan Selma Ceylan ise, kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza sonrasında şoka giren Ceylan, oturduğu yerde bir süre ağladı.
Kaza sonrasında yol trafiğe bir süre kapatılırken olay yerine gelen trafik ekipleri almış oldukları tedbir sonrasında yolu kontrollü olarak trafiğe açtı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
(MS-MB-İK)

13.12.2012 20:43:11 TSI

Editör: Wan Haber