Tire ve Manisa gibi güçlü rakipleri yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyen Muğla Ormanspor Basketbol takımı, kendi evinde oynayacağı Kuşadasıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert takımın bir süt turu garantilemesinin rahatlığını idmanlara yansıtmadan diğer kalan 3 karşılaşma içinde çalışmalarını aynı ciddiyetle sürdürdüklerini belirtti.
Bornova karşılaşmasının ardından özellikle Aytaç ve Andre'nin kuvvetli bir grip geçirdiklerini, yeni oyuncuları, Evren'in ise yumuşak doku zedelenmesi geçirdiğini belirten Cömert, haftayı bay takım olarak geçirmek bu yüzden bizim için son derece yerinde oldu. Bu kadar kuvvetli takım arasından sıyrılıp üst tura çıkmak hep bizim hem Muğla için büyük başarı. Oyuncularımız, antrenörlerimiz, yöneticilerimizin yanı sıra, geldiğimiz noktanın en büyük mimarı hiç şüphesiz her konuda destekçimiz Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım'dır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bununla beraber üst tur için maddi manevi desteğe ihtiyacımız var her şeyden öncesi ve önemlisi Sayın Valimizi, Belediye Başkanımızı bu ilimizin değeri olan Ormasnpor'un maçında salonda görmek, desteklerini almak en büyük arzumuz" dedi.
(BT-MB-İK)

16.01.2013 15:12:18 TSI

Editör: Wan Haber