Adıyaman'da, ormanlık alanda taş ve bıçak darbesiyle öldürülmüş vaziyette bulunan genç kızın cesedi, kaldırıldığı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'ndan alınarak, Örenli Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, huzurevinin arka kısmındaki Karadağ ormanlık alanında, bir genç kızın cesedi bulundu. Cesedin üzerinde kimlik bulunmazken, yapılan araştırmalar sonucunda, cesedin 19 yaşlarında olan Aynur Zeliha Çakılkaya'ya ait olduğu belirlendi. Çakılkaya'nın, başına taş ile vurulduktan sonra, kalbine aldığı tek bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi. Ormanlık alanda dolaşan bir gencin cesedi görüp haber vermesiyle olay yerine 112 sağlık ekipleri gelirken, sağlık ekipleri şahsın ölmüş olduğunu tespit edip, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek, ceset üzerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler ve çalışmalar sonucunda, olayı M.Ş.Ö. isimli şahsın gerçekleştirdiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan M.Ş.Ö., emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Öte yandan, Çakılkaya'nın cenazesi ise, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Genç kızın yakınları tarafından buradan alınan cenaze, Örenli Mahallesi'nde Örenli Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(CK-SO-Y)

05.02.2013 13:50:32 TSI

Editör: Wan Haber