Zonguldak'ta, Orman İşletme Şefleri Hizmet İçi Eğitim semineri başladı.
Zonguldak Dedeman Otelde, Orman İşletme Şefleri Hizmet İçi Eğitim semineri gerçekleştirildi. Seminere, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, Ankara Orman Bölge Müdürlüğü Daire Başkan Yardımcısı Mithat Koç, Zonguldak Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören, Zonguldak, Adapazarı ve Bolu Bölge Müdürlüklerine ait şefler katıldı.
Orman İşletme Şefleri Hizmet İçi Eğitim seminerinin 17-22 Aralık tarihleri arasında Zonguldak'ta yapılacağı ve amacın şeflere, orman amenajman planlarının hazırlanması, planlardaki tablolar arasındaki bağlantılar, silvikültürel etanın tespiti, işletme sınıfları, fonksiyonlar, harita bilgisi, arazi uygulamaları ve genel orman idaresi ve planlama konularını kapsayacak şekilde seminer verileceği belirtildi.
Zonguldak Dedeman Otelde 17-22 Aralık 2012 tarihlerinde düzenlenen eğitimle ormanlara ve çocuklara bırakılacak en önemli mirasa yön verecek olan orman işletme şeflerinin rahat bir ortamda mesleklerinin incelik ve gereklerini tecrübeli, teknik ve uzman bir eğitici kadrosu rehberliğinde geliştirme ve yenileme imkânını bulmuş olacakları ifade edildi.
(OA-OA-Y)

17.12.2012 12:36:32 TSI

Editör: Wan Haber