ORKÖY Kredileri Bilgilendirme Toplantısı Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Suadiye beldesi Pazarçayır köyünde yapıldı. Toplantıya Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz da katıldı.
Kocaeli ili Kartepe İlçesine bağlı Suadiye Beldesi Pazarçayır köyü Muhtarı Remzi Güler ev sahipliğinde yapılan ORKÖY Kredileri Bilgilendirme toplantısı Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Gölcük Orman İşletme Müdürü Özlem Cevahirci, ORKÖY Şube Müdür Vekili İlhan Gümüşsuyu, Sultaniye, Karatepe, Dalaban, Nusretiye ve Serinlik köyü muhtar ve azalarının katılımı ile yapıldı.
Orköy Şube Müdür Vekili İlhan Gümüşsuyu'nun ORKÖY Kredi türleri ve kullanım amaçları ile ilgili sunum yaparak bilgi vermesinin ardından konuşma yapan Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Orman Genel Müdürlüğünün gülen yüzü olan ORKÖY'ün kuruluş amacı, orman köylüsüne verilecek olan kredi türleri ile sosyal ve ekonomik kredilerin ne şekilde kullanılabileceği hakkında bilgiler vererek orman köylülerinin sorularını cevapladı. ORKÖY Kredileri için fikir ve görüşlerini alınmasının ardından toplantı sona erdi.
(SC-İÇ)

25.01.2013 14:05:10 TSI

Editör: Wan Haber