Orman Eski Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır süs bitkileri ve fidancılığın gelişimi ile ilgili olarak Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda brifing verdi
Orman Eski Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır tarafından Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Fidanlık Müdürünün katılımıyla bölgedeki süs bitkileri ve fidancılığın gelişimi ve geleceğine yön vermek amacı ile ilgili brifing verdi.
Hendek Fidanlık Şefliğini Bölge Müdür Yardımcısı Musa Çelebi ve Fidanlık Müdürü Hacer Dilaver tarafından fidanlık sahasında yapılan çalışmalar; Özel Sektörde yapılan budama ve form verme çalışmaları ile ilgili Hendek fidanlığı da yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verilerek, ibreli türlerde yerinde repikaj yapılan alanlar gezilerek çalışmalar hakkında bilgi verildi. Seralarda yapılan boylandırma çalışmaları, canlı çit yapımı ve diğer uygulamalar hakkında ve gelecekte yapılacak çalışmalarla ilgili olarak da yerinde bilgi verildi.
Fidanlık şefliği ziyaretinden oldukça memnun kalan Orman Eski Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır çalışmaların durumu değerlendirerek gelecek açısından umut verici olduğunu söyledi.
(SC-İÇ)

05.02.2013 13:01:12 TSI

Editör: Wan Haber