Mersin Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, 2012 yılının kendileri açısından son derece iyi geçtiğini ifade ederek, "2012 yılını programların üzerine çıkarak sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun yıllardır kar edemeyen Bölge Müdürlüğümüzü bu yıl kar eder hale getirdik" dedi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, 2012 yılı değerlendirme toplantısını yaptı. Anamur Orman İşletme Şefliği'nde gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Bölge Müdür Yardımcıları Salim Karabulut, Refik Ulusoy ve Nurettin Bozdemir, şube müdürleri, başmühendisler, İşletme Müdürleri, saymanlar ile hukuk müşavirleri katıldı. Toplantıda konuşan Bölge Müdürü Acer, "Bakanlığımızın ve Orman Genel Müdürlüğümüzün hedef ve politikaları çerçevesinde, gerçekleştirdiğimiz 2012 yılı ormancılık çalışmalarımızı, programların üzerine çıkarak sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm mesai arkadaşlarımı ve çalışmalarımızda bizlere destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. 2012 yılında özellikle, 2008-2012 'Milli Ağaçlandırma Seferberliği' kapsamında, Bölge Müdürlüğümüz 5 yılda 84 bin hektar yeni ağaçlandırma ve rehabilitasyon programı gerçekleştirdi. 2 Milyon TL ORKÖY kredisini vatandaşlarımıza kullandırdık. Tüm programların üzerinde yaptığımız çalışmalar sonucu uzun yıllardır kar edemeyen Bölge Müdürlüğümüzü kar eder hale getirdik" diye konuştu.
2013 yılında da güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını belirten Acer, "Ormanlara yaptığımız pozitif müdahalelerin, dünyamızın, ülkemizin ve Mersin'imizin doğasını daha yaşanabilir, suyunun ve havasının daha temiz olmasının tek yolu olduğunu bilmek, bizleri daha fazla motive etmekte ve sorumluluk yüklemektedir" diye konuştu.
(KRY-Y)

23.01.2013 12:17:46 TSI

Editör: Wan Haber