Daha önce Sakarya'nın Hendek, Karasu ve Kocaali ilçelerinde gerçekleştirilen ORKÖY Bilinçlendirme toplantılarının bir yenisi de Akyazı ilçesinde gerçekleştirildi.
Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Akyazı ilçesine bağlı Köy muhtarlarına yönelik olarak ORKÖY Kredilerinin tanıtım ve kullanımı konusunda bilinçlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü lokalinde yapılan toplantıya Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Musa Çelebi, Akyazı İşletme Müdürü Zekeriya Beyazlı, İşletme Müdür yardımcısı Adem Parlak ve işletme Şefleri, ORKÖY Şube Müdür Vekili Dr. Emine Altunal ile Makina Mühendisi İlhan Gümüşsuyu ve Akyazı ilçesine bağlı Köy Muhtarları katıldı.
Toplantıyı ORKÖY kredileri ile ilgili olarak hazırladığı sunumu aktararak açan ORKÖY Şube Müdür Vekili Dr. Emine Altunal'ın ardından konuşmasına başlayan Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz da ORKÖY kredi türlerinin tanıtımı ve dağıtılan kredi türlerinden, özellikle Sakarya'da ilk defa uygulanması düşünülen Bina Dış Cephe Yalıtımı (Mantolama) sistemi hakkında bilgilendirme yaptı. Yapılan toplantı muhtarların soru ve taleplerinin alınmasının ardından sona erdi.
(SC-İÇ)

11.02.2013 12:34:36 TSI

Editör: Wan Haber