Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, 2013 yılında Türkiye'nin çeşitli illerinde 15'e yakın konser vereceğini açıkladı. Daha önce canlı konser vermeyen ünlü sanatçının bu açıklaması hayranlarını sevindirdi.
Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman'a röportaj veren ünlü sanatçı Orhan Gencebay, hayranlarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Arman'a ilkokul yıllarını anlatan Gencebay, "İlkokulda sazla zeybek çalacaktım. Bana 'Sen söyle' dediler. Ben de 'Utanırım söylemem' diye karşılık verdim. Öğretmenim 'Zayıf veririm' diyince 'Siz bilirsiniz' dedim" ifadelerini kullandı.
Canlı konser vermemesinin nedenlerinden birinin de bu utangaçlık olduğunu söyleyen Gencebay, "Sahneye çıkmak üretimime zarar verir gibi düşünüyorum. Yıllarca bu yüzden sahneye çıkmadım. Ancak bu sene Polat bana yapmadığım bir şeyi yaptırmak istiyor, beni sahneye çıkarmaya çalışıyor. Ben de 'Peki' dedim. 2013 yaz aylarında konserlerimiz var. En az 10-15 yere gitmemiz lazım. Gönül dostları ile buluşacağız. Büyük istek var. Hazırlıklar başladı. Şovuyla, mekanıyla büyük bir şey olacak. Bazı yerlerde stadyumda planlanıyor" dedi.
(ÖFA-CC-Y)

29.12.2012 12:40:21 TSI

Editör: Wan Haber