Arebesk dünyasının güçlü sesi Orhan gencebay yılbaşı kutlaması için Hülya avşar ile aynı restoranda olunca yine olanlar oldu. Ünlü sanatçı Hülya avşar restoranda yılbaşı için sahneye çıktı ve orhan gencebayın yanağını ısırınca  Orhan baba tarafından popusuna tokadı yedi.Orhan Gencebay'dan Hülya avşar'a popu tokadı. Hülya avşar orhan babanın yanağını ısırınca popusuna tokadı yedi . Avşar kızı yeni yıla yine bomba gibi girdi.


Geçen yılda isminden olduça söz ettiren hülya avşar yeni yıla yine magazin dünyasına bomba gibi düşen bir süpriz ile girdi. Ünlü sanatçı hülya avşar son zamanlarda Ak saray ziyaretinden sonra kemal kılıçdaroğlu ile girdiği saray diyaloglarında ve atışmalarından sonra 2014 aralık ayında isminden çokça bahsettirdi.

 

Ünlü sanatçı 2015 yılbaşı için sahne aldığı bir restoranda arabeskin usta ismi orhan gencebay ın yanağından ısırdı ve orhan gencebay ise avşar kızının popusundan tokatladı.Gecede sahne alan Hülya Avşar, "Öpeceğim" deyip Orhan Gencebay'ı yanağından ısırdı. Bu olaya sinirlenen Orhan Gencebay da Avşar kızını poposundan tokatladı. Hülya Avşar ise yıllar önce Ricky Martin'in poposuna dokunmuştu.

 

orhan.jpg

Editör: Wan Haber