Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, bir dönem Orduspor forması giyen Gosso ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Gosso ile Orduspor'un FIFA'da davasının devam ettiğini, bu sebeple Mersin İdman Yurdu'nu uyardıklarını söyledi.
Başkan Türkmen, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gosso Mersin İdman Yurdu ile anlaştı. Bizim bu futbolcu ile FIFA'da davamız var. Mersin İdman Yurdu'nu da uyardık. Oyuncudan kazanacağımız tazminatı onlar ödemek zorunda kalacaklar. Sportif ceza riski var. Onlar bunu göze aldılar. 'Biz oyuncuyu alacağız' dediler. Yapacak bir şeyimiz yok" diye konuştu.
Orduspor, ikinci yarı hazırlıklarını yaptığı hazırlık maçları ile tamamlarken, Başkan Türkmen, hazırlık döneminin iyi geçtiğini bu hafta için kadroya üç futbolcunun daha dahil olacağını kaydetti.
Başkan Türkmen, ikinci yarıyı 50 puanın üzerinde bitirmek istediklerini belirterek şöyle konuştu: "Yarın kamp sona eriyor. Hazırlık maçları yaptık. İyi bir hazlık dönemi geçirdik. Sakatların iyileştiği bir dönem oldu. Ferhat'ı kadromuza kattık. Üç futbolcu daha transfer edeceğiz bu hafta içi onlar da tamamlanacaktır. Hasan Kabze'nin hafif bir sakatlığı var. Onun dışında tam kadroyuz. Çok zor bir ikinci devre başlayacak. 17 final maçımız var. Her puan çok değerli dolayısıyla sürekli çalışan, başaracağına inancı tam olan takımlar ikinci yarıda başarılı olacaklar. İlk yarıyı istediğimiz yerde tamamlayamadık. İkinci yarı daha iyi çalışıp 50 puanın üstü hedefindeyiz."
(RCP-SLH-RFK-S)

14.01.2013 15:52:24 TSI

Editör: Wan Haber