Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Orduspor, yarın kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.
Teknik direktör Hector Cuper gözetiminde gerçekleştirilen son antrenman düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından karşılıklı pas çalışması ile süren antrenman çift kale maç ile son buldu.
Orduspor'da sakat ve cezalı futbolcular can sıkarken, yarınki zorlu karşılaşmada sarı kart cezalısı olan Agus, İbrahim Kaş, Ferhat Öztorun, Şamil Cinaz, sakatlığı bulunan Hasan Kabze, Selçuk Şahin ve Yiğit Gökoğlan forma giyemeyecek.
Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Gençlerbirliği maçının Orduspor için önemli olduğunu belirterek, tek düşüncelerinin bu maçtan galip gelmek olduğunu söyledi. Yıldırım, "Yarın çok zor bir maça çıkacağız. Hedefimiz her maç olduğu gibi üç puan. Bu maç bizim için gerçekten çok önemli. Seyircimiz ile birlikte Gençlerbirliği'ni eli boş göndermek istiyor. Bu karşılaşmada taraftarımıza da çok büyük görev düşmektedir" diye konuştu.
(RCP-SLH-Y)

02.02.2013 16:41:43 TSI

Editör: Wan Haber