Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, ligin 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor karşılaşması için yarın Ordu'dan ayrılıyor.
Orduspor'da sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu can sıkarken, Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, "Eksiklerimize rağmen en iyi sonucu almayı bekliyoruz" dedi.
Orduspor'da kart cezalısı olan Barral, Ali, Monje ve sakatlığı bulunan Selçuk Şahin'in Eskişehir'e götürülmeyeceğini belirten Yıldırım,"Geçen hafta Mersin İdmanyurdu ile berabere kaldık. Lige iyi bir başlangıç yapma niyeti ile Mersin İdmanyurdu karşısına çıktık. Beraberlikte çok ta kötü bir sonuç olmamasına rağmen bizi tatmin etmedi. Bu hafta Eskişehirspor ile karşılaşıyoruz. İnşallah bütün eksikliklerimize rağmen, bütün eksik kalan kadromuzdaki eksikliklere rağmen en iyi sonucu almak istiyoruz. Takımımız bütün çalışmalarını yaptı. Yarında saat 13.00 gibi Eskişehir'e hareket edecek. Dolayısıyla kulüp olarak eksiklerimize rağmen en iyi sonucu almayı bekliyoruz. Takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. İnşallah en iyi sonucu alarak Eskişehir'den döneriz" diye konuştu.
Önümüzdeki hafta transferlerin bitirileceğini kaydeden Levent Yıldırım, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Dolayısıyla transfer komitemiz var gücüyle çalışıyor. İsterdik ki tüm transferlerimiz sezonun içinde olsun bitsin. Çalışmalarımızın önümüzdeki hafta itibariyle neticelenmesini bekliyoruz. Önümüzdeki hafta transferleri bitirmiş vaziyette ve ligdeki maratonda bize güç verecek transferlerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu anda yurt dışından bir oyuncu gündemimizde. Yine iki tane oyuncu da Türkiye'den var. Bütün transferler önümüzdeki hafta netleşecektir" şeklinde konuştu
(RCP-SLH-BH-S)

26.01.2013 17:42:10 TSI

Editör: Wan Haber